Kürdan Cinayetinde 1 Tutuklama
Izmir’in Bayrakli ilçesinde bir dönerci dükkaninda ’kürdan’ kavgasi yüzünden küfürlesme nedeniyle çikan, 1 kisinin öldügü, 3 kisinin ise yaralandigi biçakli kavga ile ilgili gözaltina alinan is yeri sahibi tutuklandi.

Hastanede yasamini yitirdi
Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirilan yaralilardan Habip Ay, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybederken, diger yaralilarin hastanelerde tedavilerinin sürdügü ögrenildi. Isletme sahiplerinden V.S.S., ile elinden yaralanan ve hastanede tedavisi tamamlanan A.S. ve olaya karistigi belirlenen 3 süpheli, ekipler tarafindan gözaltina alinarak emniyete götürülürken, suç aletine polisler tarafindan el konuldu.
Öte yandan, Olay Yeri Inceleme ekipleri dükkan içerisinde ve sokakta incelemede bulunurken, savcinin incelemesinin ardindan Ay’in cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Hayatini kaybeden Ay’in yakinlari hastanede sinir krizi geçirirken, polis tarafindan baslatilan genis çapli arastirmanin sürdügü belirtildi.
Is yeri sahibi tutuklandi
Izmir Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekiplerince, 23 Kasim’daki olayin ardindan gözaltina alinan katil zanlisi A.S’nin (40) de aralarinda bulundugu 3 süphelinin emniyetteki islemleri tamamlandi. Adliyeye sevk edilen zanlilardan A.S. tutuklandi, V.S. ile S.Ö. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
