Karabük'ten Kisa Kisa

Karabük Dernekler Federasyonunun Istanbul'da düzenledigi, "Karabük Günleri"nin basladigi bildirildi.



Karabük Valiliginden yapilan yazili açiklamada, 4 gün sürecek etkinligin Yenikapi'da bulunan fuar alaninda gerçeklestirildigi ve katilimin yogun oldugu belirtildi.

Açiklamada, "Açilis törenine, Vali Fuat Gürel, Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Günes, Istanbul Vali Yardimcisi Faik Sözer, AK Parti Merkez Karar Yürütme Üyesi Sevgi Yigit, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Refik Polat, Yenice Kaymakami Yasin Erdem, Eskipazar Kaymakami Furkan Korkusuz, Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Eskipazar Belediye Baskani Hüseyin Dönmez, Karabük Dernekler Federasyonu Baskani Cevdet Akay, protokol üyeleri, davetliler ve Karabüklüler katildi. Ziyaretçilere, tarih, doga, kültür, lezzet, spor ve turizm sehri Karabük'ü tanitmak ve hemserilerimizin memleket hasretini gidermek için düzenlenen etkinlige yogun ilgi gösterildi." ifadelerini kullanildi.

- "En Iyi Narkotik Polisi; Anne" projesi

Karabük Il Jandarma Komutanliginca, Içisleri Bakanligi tarafindan hayata geçirilen "En Iyi Narkotik Polisi; Anne" projesi kapsaminda. bir tekstil firmasinda çalisan 220 anne ve anne adayina yönelik uyusturucu ile mücadele hakkinda bilgilendirme yapildi.

Isçilere, Kadin Acil Destek Uygulamasi (KADES) tanitilarak, uygulamanin cep telefonlarina indirilmesi saglandi.

Ayrica Safranbolu ilçesindeki bir alisveris merkezi girisinde stant kurularak, vatandaslara ve çocuklara karanfil, brosür, boyama kitabi, oyuncak, jandarma çocuk dergisi verildi.

- Belediye Baskani Köse'den Çebi'ye ziyaret

Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Besiktas Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Nur Çebi’yi ziyaret etti.

Belediyeden yapilan yazili açiklamada, Köse'nin "Karabük Tanitim Günleri" için Istanbul'da bulundugu bildirildi.

Köse'nin Istanbul'da çesitli ziyaretlerde bulundugu vurgulanan açiklamada, bu kapsamda Köse'nin Ahmet Nur Çebi'yi ziyaret ettigi ve görüsmede çesitli projelerin masaya yatirildigi ifade edildi.

Ayrica Köse'nin, TBMM eski baskanlarindan Hüsamettin Cindoruk'la da görüstügü kaydedildi.

Kaynak: AA