Ardahan'da Yilin Ögretmeni Çildir'dan

Ardahan’in Çildir ilçesinde, müdür yardimcisi olan Sevinç Torun, “Ardahan’da Yilin Ögretmeni” seçildi.

Ardahan'da Yilin Ögretmeni Çildir'dan
Çildir Anadolu Imam Hatip Lisesinde müdür yardimciligi görevi yapan Sevinç Torun, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Milli Egitim Bakani Mahmut Özer ev sahipliginde gerçeklestirilen törenlerde, 81 Ilin yilin ögretmeni arasinda Ardahan’i temsil etti. Milli Egitim Bakanligi Degerlendirme Komisyonu tarafindan mesleki çalismalariyla farkindalik olusturan, çevresiyle iyi iliskiler gelistirerek toplum tarafindan takdir edilen, gerçeklestirdigi faaliyetler ile hem mesleki çevresinin hem de çocuklarin kaliteli çalismalara erisimine katki sunan, görev aldigi projelerle ve komisyon görevleriyle hem yerelde hem de ulusal çapta egitime katki sundugu belgelenen ögretmenler basarilarindan dolayi tebrik edildi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Cumhurbaskanligi Külliyesinde Millî Egitim Bakani Mahmut Özer ve beraberindeki 81 ilden gelen ögretmenlerle bulustu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Baskani Mustafa Sentop, Milli Egitim Bakani Mahmut Özer ve 81 ilden ögretmenleri kabul etti. Millî Egitim Bakani Mahmut Özer, ögretmenlerle bulusmasinda yaptigi konusmada, ülkenin dört bir yanindaki meslektaslarini temsilen Ögretmenler Günü etkinliklerine katilan ögretmenlerle bir arada bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaskanligi Senfoni Orkestrasi (CSO) Konser Salonu’nda gerçeklestirilen programda sanatçi Aylin Sengün Tasçi’nin seslendirdigi eserleri Türkiye’nin dört bir yanindan gelen ögretmenler dinledi. Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla 81 ilden gelen ögretmenlerle Anitkabir’i ziyaret etti. Millî Egitim Bakanliginca düzenlenen 24 Kasim Ögretmenler Günü kutlamalari kapsaminda Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlügü sanatçilari ögretmenler için sahne aldi.
Kaynak: İHA