Rektör Savas Mazbatasini Aldi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan yeniden Usak Üniversite Rektörlügüne atanan Prof. Dr. Ekrem Savas, Yüksek Ögretim Kurulu Baskani Prof. Dr. Erol Özvar tarafindan rektörlük mazbatasini aldi. Ayrica Özvar, Ekrem Savas’a basarili çalismalarinin devamini diledi.

Rektör Savas Mazbatasini Aldi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan yeniden Usak Üniversitesi Rektörlügüne atanan Prof. Dr. Ekrem Savas, rektörlük mazbatasini Yüksek Ögretim Kurulu Baskani Prof. Dr. Erol Özvar’dan aldi. Görevi en iyi sekilde yerine getirmeye devam edecegini belirten Rektör Savas, Usak Üniversitesi, ülkemiz ve Usak adina faydali çalismalar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Usak Üniversitesini dünyanin en köklü ve saygin üniversiteleri arasinda görmek için, önümüzdeki süreçte de geçmis dönemdeki motivasyonlarinin üzerinde bir çalisma gayretiyle ve daha güçlü projelerle çalismaya devam edeceklerinin altini çizen Prof. Dr. Ekrem Savas, “Bu göreve beni yeniden layik gören Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere YÖK Baskanimiz Prof. Dr. Sayin Erol Özvar’a ve Yürütme Kurulu Üyelerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Ayrica YÖK baskani Özvar da Rektör Savas’a basarili çalismalarinin devamini dileyerek tebrik etti.
Kaynak: İHA