Çameli Belediyesi'nden Ceviz Üretimine Dev Destek

Çameli ve kirsalinda tarima ve tarim üreticisine destegini sürdüren Çameli Belediyesi, ilçedeki çiftçilere ücretsiz olarak ceviz fidani dagitimi gerçeklestirecek.

Çameli Belediyesi'nden Ceviz Üretimine Dev Destek


Çameli Belediyesi tarafindan üretilen ve yetistirilen dagitiminin yapilacagi Ceviz fidanlar için talep toplamaya basladi.

Ceviz Fidani almak isteyen üreticilerin ve vatandaslarin 3 Aralik Cuma günü saat 17.00 mesai bitimine kadar Çameli Belediyesine sahsen gelerek basvuru yapmalari gerekiyor. Ayrica 0258 571 5002 numarali telefondan da bilgi alabilecek.

Ilçe genelinde halkin geçim kaynaginin tarim ve hayvancilik olduguna dikkat çeken Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, “Tarimin gelistirilmesi ve meyve yetistiriciligi konusunda Belediye olarak çiftçilerimize gereken destegi saglamaktayiz. Belediyemiz tarafindan tarimsal kalkinmaya büyük önem verirken ceviz yetistiriciligini destekliyoruz. Insallah çiftçilerimize dagitimi yapilacak olan ceviz fidanlarinin bereket getirmesini, güzel mahsullere, güzel kazançlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA