Baskan Erdem Ögretmenleri Bu Yil Da Unutmadi
Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, 24 Kasim Ögretmenler Gününde okullari ziyaret ederek ögretmenlerin bu özel gününü kutladi.

Baskan Erdem, Baskan Yardimcisi Sibel Özer ile ilk Üçevler Sehit Faik Gökçen Ilkokulu’nu ziyaret etti. Okul idarecileri ve ögretmen kadrosuyla bir araya gelen Baskan Erdem, “Siz ögretmenler bizler için çok önemlisiniz. Gelecegimiz sizlere emanet. Sizler için ne yapsak azdir. Emekleriniz için yürekten tesekkür ediyorum. Bu anlamli gününüzde yaninizda olmaktan mutluluk duydum” dedi.
Ögretmenlerin sorularini da cevaplayan Turgay Erdem, bütün beklentilere cevap vermek için çalistiklarini sözlerine ekledi.
Baskan Turgay Erdem daha sonra Abdurrahman Vardar Ilkokulu ile Hüseyin Özdilek Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de ziyaret ederek ögretmenlerle bulustu.
