GÜNDEM ÖZETI / 22 Kasim 2021

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, ATO Congresium'da düzenlenecek "Milli Siber Güvenlik Zirvesi Açilis Töreni"nde konusacak.

(Ankara/10.00)

2- CHP MYK, Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu baskanliginda toplanacak.

(Ankara/12.00)

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Adalet Bakani Abdulhamit Gül ile Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, bakanliklari arasinda imzalanacak "Hükümlülerin Rehabilitasyonu Amaciyla Orman Faaliyetlerinde Çalistirilmalarina Dair Isbirligi Protokolü" törenine istirak edecek.

(Ankara/10.00)

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskanliginca, Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek "Kurulustan Bugüne Il Kadin Kollari Baskanlari Vefa Programi"na katilacak.

(Ankara/12.00)

3- AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Anadolu Yayincilari Derneginin düzenledigi "Yeni Iletisim Teknolojileri ve Yerel Medyanin Gelecegi Çalistayi"na istirak edecek.

(Ankara/19.00)

4- AK Parti Genel Baskan yardimcilari Hamza Dag ve Ali Ihsan Yavuz, Parti Genel Merkezi'nde basin toplantisi düzenleyecek.

(Ankara/10.00)

5- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Içisleri Bakanliginin 2022 yili bütçesi görüsülecek.

(TBMM/10.00)

EKONOMI FINANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, 11. Türkiye Enerji Zirvesi'ne katilacak.

(Antalya / 09.30)

2- Türkiye Istatistik Kurumu, ekim ayi yurt disi üretici fiyat endeksi, kasim ayi tüketici güven endeksi ve temmuz-eylül dönemi is gücü girdi endeksi verilerini açiklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta mücadelesi, Trabzonspor-Gaziantep FK ve Yukatel Kayserispor-Göztepe maçlariyla tamamlanacak.

(Trabzon/Kayseri/20.00)

2- Spor Toto 1. Lig’de 13. hafta, Eyüpspor-Yilport Samsunspor maçiyla sona erecek.

(Istanbul/19.00)

3- AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 9. haftasi, Bursa Büyüksehir Belediyespor-Halkbank arasinda oynanacak maçla tamamlanacak.

(Bursa/15.00)

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.
Kaynak: AA