Kaymakam Yilmaz Dünya Evine Girdi

Erzincan’in Otlukbeli ilçesinin Kaymakami Sercan Yilmaz, Ticaret Bakanligi Müsaviri Yusuf Özgün’ün kizi ögretmen Betül Sümeyye Özgün’le görkemli bir dügünle dünya evine girdi.

Kaymakam Yilmaz Dünya Evine Girdi
Gümüs Alyans Dügün Salonunda gerçeklestirilen ve siyaset, bürokrat, sanat, is dünyasini bir araya getiren dügün merasimi nikah töreniyle basladi.

Belediye Baskani Ercan Çimen’in kiydigi nikahin sahitliklerini Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek, eski Bakanlardan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Isik, AK Parti Gümüshane Milletvekilleri Haci Osman Akgül, Cihan Pektas, AK Parti Il Baskani Av.Celalettin Köse, eski Gümüshane Milletvekili ve AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Baskani Prof.Dr. Kemalettin Aydin, eski Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, yazar Mustafa Çalik ve akrabalari yapti.

Kaymakam Yilmaz ile Ingilizce ögretmeni Özgün’ün nikah töreninin ardindan aile cüzdanini vermek için mikrofonu eline alan eski Bakan Fikri Isik, yaptigi konusmada “Üzüntüler paylasildikça azalir, sevinçler paylasildikça çogalir. Bugün Özgün ve Yilmaz ailelerinin en mutlu anlarindan birisi. Resmi sahidi bol ama fahri sahidi çok daha fazla olan bir nikaha hep birlikte katilmis olduk. Allah hayirli ve mübarek eylesin” dedi.

“Yolunuz da bahtiniz da açik olsun, ayaklariniza tas degmesin, diken batmasin. En kötü gününüz bugün ki gibi olsun” temennisinde bulunan Isik, “Bu dünya basli basina bir imtihan dünyasi. Sizler egitimli gençler olarak bazen sinavlarda kolay sorularin çiktigini ama bazen de hiç tahmin edilmeyen yerlerden sorular çiktigini biliyorsunuz. Hayatta basarinin sirri varliga ve rahatliga sükretmek, darliga ve sikintiya sabretmektir. Birbirinize sevgiyle, saygiyla, sadakatle ve samimiyetle sarilirsaniz dünyada asamayacaginiz hiçbir engel olmaz. Allah size birbirinize karsi yüreklerinizde daime büyüyen bir sevgi nasip etsin. Bir yastikta ihtiyar olun, iki cihanda bahtiyar olun insallah” diye konustu.

Konusmasinda genç çiftte Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in en az 3 çocuk tembihatini da yapan Isik, “Yusuf Özgün Gümüshane’ye bu kadar güzel hizmetlerin gelmesinde en fazla gayreti olan arkadaslarimizdan birisi. 7 yil süreyle il baskanligi yapti, Gümüshane için gece gündüz çalisti, bu kadar hizmetin, yatirimin Gümüshane’ye kazandirilmasinda çok fazla emek verdi, ter döktü. Büyük fedakarliklar yapti. Bu süreçte kizi Betül’ü ihmal ettigini de biliyorum. Betül belki babasiyla yeteri kadar vakit geçiremedi ama Gümüshanemiz çok güzel hizmetler kazandi. Bu noktada bugün Betül’den de helallik almis oluyoruz” seklinde konustu.

Aile cüzdanini damat ve geline vermek için salonda bulunanlardan alkis isteyerek oylama yapan eski Bakan Isik, oylamanin ardindan cüzdani geline verdi.
Kaynak: İHA