Antik Kent Evlenen Çiftlere Dogal Fotograf Stüdyosu Oldu

Kütahya’da özel günlerini farkli karelerle ölümsüzlestirmek isteyen gelin ve damatlar, fotograf çektirmek için UNESCO Dünya Mirasi Geçici Listesi’nde yar alan Aizanoi Antik Kenti’ne akin ediyor.

Antik Kent Evlenen Çiftlere Dogal Fotograf Stüdyosu Oldu
Dügün töreni için gelinlik ve damatliklarini giyen çiftler, kuaför ve makyaj islemi sonrasi solugu Aizanoi Antik Kenti’nde aliyor. Dünyada arkeolojik zenginlik bakimindan basta gelen yerlerden olan Kütahya’nin Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti, yerli turistler için farkli sekilde degerlendiriliyor. Tarihi mekanlari görmek için birçok insanin uzak ülkelerden geldigi Aizanoi Antik Kenti, çiftlerin de dügün fotograflari için adeta vazgeçilmezleri oldu. Kütahya cd çevre illerden antik kente gelen çiftler, tarihi teneffüs etmenin mutlulugunu yasiyor. Binlerce yillik sütunlarin, antik tiyatronun ve Zeus Tapinagi’nin önünde ve içinde romantik pozlar veren çiftler, renkli bir dügün albümüne kavusuyor.

Dügün fotograflari çektirmek için Aizanoi Antik Kenti’ne gelen Emel ve Ömer Bayraktan çifti, dügün hatirasi için Çavdarhisar’daki tarihi mekani tercih ettiklerini ifade ettiler. Sonbaharda evlenen çiftlerin ugrak yeri haline gelen Aizanoi Antik Kenti, IHA tarafindan havadan da görüntülendi.
Kaynak: İHA