Otel Yatirimlarinda Öncelik Istanbul
Pandemi sartlarinin hüküm sürdügü bir önceki yila göre su anda Türkiye’ye gelen turist sayilarinda patlama yasanirken, otel yatirimi da sürüyor.

Istanbul’da çok daha fazla yatak kapasitesine ihtiyaç oldugunun altini çizen Eraslan, yakin zamanda gerçeklestirilen Formula 1 Dünya Sampiyonasi’nin 16. etabi Türkiye Grand Prix’sinde de görüldügü üzere yeni normalde büyük bir turizm hareketliliginin basladigini söyledi.
Pandemi sartlarinin hüküm sürdügü bir önceki yila göre su anda ülkemize gelen turist sayilarinda patlama yasandigini, bu yüzden özellikle sehir otelciligi konusunda önemli bir ihtiyacin ortaya çiktigini söyleyen Eraslan, “Istanbul dünyanin en önemli uçus aktarma noktalarindan biri. Dünyanin en önemli turizm destinasyonlari arasinda. Uluslararasi etkinliklere, kongrelere ev sahipligi yapiyor. Avrupali turistlerin yeniden büyük bir hareketlilik sagladigina sahit oluyoruz. Orta Dogu ülkelerinden gelen turist akini artarak devam ediyor. Tüm bunlara baktigimizda hizmet kalitesini düsürmeden daha fazla sehir oteline yatirim yapilmasi gerektigini düsünüyoruz" dedi.
