Enne'ye Beton Asfalt

Kütahya Belediyesi tarihinde ilk kez beton asfalt seriminin Enne Mahallesi’nde yapildigini belirten Belediye Baskani Alim Isik, bu yönetimin yüzde 40 daha ucuz ve daha kalici oldugunu ifade etti.

Enne'ye Beton Asfalt
Enne Mahallesinde yapimi baslanan beton asfalt yol serim çalismalarini yerinde inceleyen Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Bugünün Kütahya Belediyesinde bir milattir oldugunu ifade etti.

Baskan Isik, belediye tarihinde ilk kez beton yol asfalt seriminin basladigini söyledi.



Baskan Isik, bu konuda emegi geçenlere tesekkür ederek, Enne Mahallesi’nde yapimina baslanan beton asfalt hakkinda bilgi verdi. Baskan Isik, “Enne Mahallemizde beton asfalt yapimi ekiplerimiz tarafindan gerçeklestiriliyor. Geçen ay içinde toplam 43 bin 500 tonluk beton yol malzemesi alimi ihalesi sonucu olarak yüklenici firmamiz ise basladi.

Yaklasik 15 kilometre uzunlugunda 110 bin m2’lik beton yol imalatimiz 2022 Mayis ayina kadar tamamlanacak” dedi.

Çalismalarin Enne Mahallesi’nden basladigini ifade eden Baskan Isik, programa alinan diger mahallelerde de beton asfalt çalismalarinin sürecegini söyledi.

Yeni uygulamanin sehre hayirli olmasini temenni eden Baskan Isik, “Normal sicak asfalta göre yaklasik yüzde 40 oraninda daha az maliyetli bir asfalt serim yöntemi. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

(EFE-)
Kaynak: İHA