Düzce'de Göz Gözü Görmüyor

Düzce’de aksam saatlerinde etkili olan sis sebebi ile görüs mesafesi 5 metreye kadar düstü. Bazi yerlerde ise adeta göz gözü görmedi.

Düzce'de Göz Gözü Görmüyor
Öglen saatlerinde etkili olan saganak yagisin ardindan Düzce’de sis etkili olmaya basladi.

Saat 23.00’in ardindan ise kentin dört bir yaninda sis etkisini arttirdi. Sis sebebi ile görüs mesafesi 5 metreye kadar düstü. Kent merkezinde Atatürk, Istanbul, Gaziantep, Eski Bolu, Mimar Sinan, Rasim Betir ve Kuyumcuzade Bulvarlarinda, D-100 Karayolu’nun Sakarya ve Bolu istikametlerinde, Zonguldak-Düzce karayolunun tamaminda trafik neredeyse durma noktasina geldi. Sürücüler araçlarinda dörtlülerini yakarak kontrollü sekilde ilerlerken, vatandaslar da karsidan karsiya dikkatli geçti. Sehrin yüksek kesimlerinden olan Konuralp ve Bahçesehir gibi yerlerde de sis etkili oldu. Bazi yerlerde ise adeta göz gözü görmedi.

28 Maddi hasarli kaza oldu

Düzce’de saatler 23.00’i göstermesi ile etkisini giderek arttiran sis sebebi ile sehrin çesitli bölgelerinde emniyet ekiplerinden alinan bilgilere göre 28 maddi hasarli kaza meydana geldi. Polis ekipleri sürücülere sis sebebi ile kontrollü ilerlemeleri konusunda uyardi.
Kaynak: İHA