TEKNOFEST 2022'Nin Son Durumu Görüsüldü

SAMSUN – Samsun’un ev sahipliginde düzenlenecek TEKNOFEST 2022’nin son durumunun görüsüldügü toplanti T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Selçuk Bayraktar’in da katilimi ile yapildi.

TEKNOFEST 2022'Nin Son Durumu Görüsüldü
Samsun ev sahipliginde düzenlenecek olan TEKNOFEST 2022 kapsaminda yürütülen hazirliklarin son durumunun görüsüldügü ve T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Selçuk Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardimcisi - TEKNOFEST Icra Kurulu Baskani Mehmet Fatih Kacir, Samsun Milletvekillerimiz Çigdem Karaaslan ve milletvekili Bedri Yasar’in da telekonferans sistemi üzerinden istirak ettigi istisare ve degerlendirme toplantisi, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktas, Av. Orhan Kircali, Kemal Zeybek, Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, siyasi parti il baskanlari ile T3 Vakfi yetkililerinin katilimlariyla gerçeklestirildi.

T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Selçuk Bayraktar’in Samsun’u ziyaretinin ardindan TEKNOFEST 2022 hazirlik sürecine ivme kazandirdiklarini ve geçtigimiz hafta da Samsun heyetiyle birlikte TEKNOFEST 2020’ye ev sahipligi yapan Gaziantep’i ziyaret edip incelemelerde bulunarak, TEKNOFEST’in kalici izlerini yerinde gördüklerini ifade eden Vali Dagli sunlari söyledi:

“TEKNOFEST’in 2022’de Samsunumuzda düzenlenecek olmasindan dolayi hepimiz gururluyuz. Tüm milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve siyasi partilerimizin il baskanlariyla buradayiz ve birlik ve beraberlik içerisinde bu organizasyonu gerçeklestirerek, uzun vadede Samsunumuzun önünü açacak, gelismesine katki sunacak kalici izleri kazandirmak için haziriz.”

Toplanti daha sonra, T3 Vakfi Müdürü Ömer Kökçam’in sunumu ve katilimcilarin TEKNOFEST degerlendirmesiyle devam etti.
Kaynak: İHA