Ögrencilere Bagimlilikla Mücadele Semineri

Balikesir’in Bandirma Ilçesinde Onyedi Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ögrencilerine Yönelik Bagimlilikla Mücadele Seminerleri Gerçeklestirildi. Seminerde ögrencilere bagimlilik türleri ile mücadele konusu üzerinde duruldu.

Ögrencilere Bagimlilikla Mücadele Semineri
’YÖK Bagimlilikla Mücadele Eylem Plani’ çerçevesinde Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligina bagli Psikolojik Danismanlik ve Rehberlik Birimi tarafindan Onyedi Eylül Üniversitesinin meslek yüksekokullarinda ’Bagimlilikla Mücadele’ konulu seminerler gerçeklestirildi.

Meslek yüksekokullarinda ön lisans egitimi gören ögrenciler ve akademisyenler tarafindan büyük ilgi gören seminerlerde Psikolojik Danismanlik ve Rehberlik Biriminden Psikolog Mehmet Karabatan hem rehberlik biriminin tanitimini yapti, hem de bagimlilik türleri ve bu bagimlilik türleri ile mücadele etme yollari hakkinda bilgi aktariminda bulundu.
Kaynak: İHA