Isparta'da Polisten 'Sok' Uygulama

Isparta Il Emniyet Müdürlügü ekipleri kentte huzur ve güvenligin saglanmasi için ‘sok’ uygulama gerçeklestirdi. Kent merkezinde yapilan uygulamada 298 sahsin ve 177 aracin sorgulamasi yapildi. Yapilan aramalarda ise çok sayida suç unsuruna el konuldu.

Isparta'da Polisten 'Sok' Uygulama


Isparta’da huzur ve güven ortaminin saglanmasi adina emniyet ekipleri çalismalarini sürdürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü koordinesinde il merkezi girislerinde bulunan uygulama noktalarinda sok uygulama gerçeklestirildi.

Uygulamada toplamda 298 sahsin ve 177 aracin sorgulanmasi yapildi. Yapilan aramalarda ise 2 adet ruhsatsiz tüfek, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 7 adet tabanca fisegi, 18 adet av tüfegi fisegi, 1 adet musta ve 1 adet satir, uyusturucu madde kullaniminda faydalanilan aparatlar ele geçirildi. 4 süpheli hakkinda Uyusturucu veya Uyarici Madde Kullanmak Bulundurmak suçundan adli islem yapilirken, 1 aranan sahis da gözaltina alindi.

Isparta Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamada, “Isparta polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alan hâkimiyeti saglayarak; sokakta, uygulama noktalarinda, eglence mekânlari çevrelerinde, egitim kurumlari çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalismaktayiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA