Turgutlu Kent Konseyinde Yeni Dönem Basladi

Turgutlu Kent Konseyi yeni dönem yürütme kurulu ilk toplantisini gerçeklestirdi. Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda gerçeklesen toplantida meclis gruplari ve alt çalisma gruplari olusturuldu. Toplantiya Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin da katildi.

Turgutlu Kent Konseyinde Yeni Dönem Basladi
Geçtigimiz haftalarda yapilan seçimli genel kurul toplantisinin ardindan yeni dönem baskani ve yürütme kurulu üyelerinin seçildigi Turgutlu Kent Konseyi, ilk yürütme kurulu toplantisini gerçeklestirdi. Meclis gruplari ve alt çalisma gruplarinin belirlendigi toplantida Turgutlu Kent Konseyi Baskani Deniz Bezen tarafindan Turgutlu Kent Konseyi Genel Sekreterligi için Turgutlu Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü Personeli Seyma Kurak’in ismi önerildi. Seyma Kurak, Kent Konseyi Genel Sekreteri oldu.

Turgutlu Kent Konseyi yeni dönem yürütme kurulunun ilk toplantisinda Kadin ve Çocuk Meclisi, Gençlik Meclisi, Engelli Meclisi ve Muhtarlar Meclisi olusturuldu. Alt çalisma gruplari olarak ise Isçi, Tarim ve Hayvancilik Grubu, Doga ve Hayvan Haklari Koruma Grubu, Esnaf, Ticaret ve Ekonomi Grubu, Egitim, Kültür, Tarih ve Gençlik Grubu, Sosyal Yardimlasma ve Tüketici Haklari Grubu, Asayis ve Trafik Grubu, Afet ve Kriz Yönetimi Grubu, AR-GE ve Avrupa Birligi Grubu ve Denetleme Çalisma Grubu belirlendi.

Turgutlu Kent Konseyi Baskani Deniz Bezen tarafindan yürütülen toplantida konusan Baskan Çetin Akin, “Turgutlu Kent Konseyimizde yeni bir dönem basladi.

Pandemi sebebiyle kent konseyimizin çalismalarinda da ne yazik ki bir takim aksamalar yasandi. Ancak yeni dönemde Kent Konseyi Baskanimiz Deniz Bezen, yürütme kurulu üyelerimiz, meclis gruplarimiz ve alt çalisma gruplarimiz ile birlikte Turgutlu’muza hizmet edecek, sorunlarina çözüm bulacak ve daha ileriye tasiyacagiz. Kent Konseyi Baskanimiz Deniz Bezen’e mecliste ve alt çalisma gruplarinda görev alacak arkadaslarimiza çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA