Salihli Devlet Hastanesi Acil Servisi Genisletiliyor

Manisa’nin Salihli ilçesiyle bölge halkina hizmet veren Salihli Devlet Hastanesi acil servisi, vatandaslara daha iyi hizmet verme adina genisletme ve yenileme çalismasi yapiliyor.

Salihli Devlet Hastanesi Acil Servisi Genisletiliyor
Genisletme ve yenileme çalismalarinin yaklasik 2 ay devam edecegini belirten Salihli Devlet Hastanesi Bashekimi Opr. Dr. Gökhan Gürsoy, korona virüs salgini ve artan vaka sayilari ile çevre ilçelerden Salihli’ye gelen ambülans sayisi fazlaliliginin acil servis revizyonunu ihtiyaç haline getirdigini söyledi.



Vatandaslara daha iyi hizmet verebilmek için acil serviste yenileme ve genisletme çalismalarinin basladigini belirten Opr. Dr. Gürsoy “Tadilat çalismasi sonrasi acil servisimizde birçok yenilik olacak. Müsahede yatak sayisi 2 katina çikarken, bekleme alanlari daha da genisleyecek, muayene alanlari daha da çogalacak, agir hastalarin takip edilecegi özel alanlar olusturulurken, acil Servislerde hayat kurtarici girisimlerin yapildigi resüsitasyon(Canlandirma) alanlari çogaltilacak” diye konustu.

Bashekim Opr. Dr. Gürsoy, genisletme ve yenileme çalismalari kapsaminda acil servis hizmetinin ise eskiden acil olarak kullanilan alanda verildigini söyledi.

Kaynak: İHA