Cumhurbaskani Erogan'dan Baskan Çinar'a Ödül

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ Proje Yarismasi Ödül Töreninde, Yesilyurt’ta 2,5 yil içerisinde gerçeklesen sosyal, kültürel ve sportif yatirimlarindan dolayi Malatya’nin Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a ödül verdi.

Cumhurbaskani Erogan'dan Baskan Çinar'a Ödül
AK Parti Yerel Yönetimler Baskanliginin Baskent Millet Bahçesi’nde düzenledigi Gençlik Festivalinin açilisini gerçeklestiren Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ Proje Yarismasi Ödül Töreninde 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinden bugüne kadar gençlere yönelik fiziki, kültürel ve sportif yatirimlara agirlik veren Büyüksehir, Il ve Büyüksehir Ilçe Belediye Baskanlarina ödüllerini takdim etti.

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, Yesilyurt’ta gençlere yönelik gerçeklesen sosyal, kültürel ve sportif yatirimlarindan dolayi Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a basari plâketi verdi.

Yesilyurt’ta gençlere yönelik çok önemli yatirimlarda bulunduklarini ifade eden Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’dan basari ödülünü almanin gururunu yasadigini söyledi.



Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan takdim edilen ödülle birlikte gençlere yönelik tüm yatirimlari taçlandirdiklarini ifade eden Çinar, “ Bugün bizim adimiza çok önemli bir gün, gerçekten çok heyecanli ve gurur doluyuz. AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligimiz tarafindan Ankara’da ki Baskent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Gençlik Festivaline Yesilyurt Belediyesi olarak katildik ve standimizi açtik. 21 Kasim’da sona erecek olan Gençlik Festivalimizin açilisini gerçeklestiren Cumhurbaskanimiz, AK Parti Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in tesrifleriyle düzenlenen ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ Proje Yarismasi Ödül Töreninde yer alarak, yasanan büyük heyecana sahitlik ettik. 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinden bugüne kadar Yesilyurt Ilçemizde gençlere yönelik hayata geçirdigimiz sosyal, kültürel ve sportif yatirimlardan dolayi Yesilyurt Belediyesi olarak ödül almaya hak kazandik. Düzenlenen ödül töreninde Cumhurbaskanimiz, AK Parti Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in elinden ödülümüzü alarak, gençlere yönelik yatirimlarimizi taçlandirmis olduk. Yesilyurt Belediyesini ödüle layik gören AK Parti Genel Merkezimize, Cumhurbaskanimiz ve AK Parti Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a sahsim ve tüm hemserilerim adina sonsuz saygilarimi sunuyorum. Malatya ve Yesilyurt’a hayirli ugurlu olsun “ diye konustu.

Kaynak: İHA