CHP Konak Ilçe Baskani Grusçu 'Ses Kaydi' Krizinin Ardindan Istifa Etti

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer ile Konak Belediye Baskani Abdül Batur’a isçi alimi üzerinden hakaret ettigi ve kendisine ait oldugu ileri sürülen yaklasik 2 yillik ses kaydinin parti içinde krize neden olmasinin ardindan yazili açiklama yapan CHP Konak Ilçe Baskani Çagri Grusçu, “Konunun yargiya intikal etmesi sebebiyle sürecin saglikli islemesi, canimdan çok sevdigim partimin iktidar yolundayken yipratilmamasi ve görevde bulunan yol arkadaslarima zarar gelmemesi için kan degisiminin yararli olacagi inanciyla ilçe baskanligi görevimden istifa ediyorum” dedi.

CHP Konak Ilçe Baskani Grusçu 'Ses Kaydi' Krizinin Ardindan Istifa Etti
CHP Konak Ilçe Baskani Çagri Grusçu’nun yaklasik 2 yil önce Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer ile Konak Belediye Baskani Abdül Batur’a yönelik isçi alimi üzerinden hakaret ettigine yönelik ve kendisine ait oldugu ileri sürülen ses kaydi parti içerisinde adeta krizi neden oldu. Bugün ögle saatlerinde ilçe yönetimiyle yaptigi toplantinin ardindan ‘göreve devam’ karari alan ve bu karari da il baskanligina bildiren Grusçu, aksam saatlerinde yaptigi yazili açiklamada ise ilçe baskanligindan istifa ettigini duyurdu.

“Bu kirli kumpasin muhataplariyla yargi önünde elbette hesaplasacagiz”

Grusçu açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“2014 yilinda kongrede delegelerimizin iradesiyle seçilerek sirasiyla ilçe sekreteri, ilçe baskan yardimcisi ve 4 yila yakindir yürüttügüm ilçe baskanligi görevimde, ihale pesinde kosmadan, dosya takipçiligi yapmadan, bulundugum konumlari kendi çikar ve menfaatlerim ugruna kullanmadan sadece vatanima ve vatandasima hizmet için çalistim. ‘Ne mutlu ki’ adim ahlaksiz, ilkesiz, hileli ve akçeli islerle bir arada hiç anilmadi. 20 yildir ailemden, sevdiklerimden mahrum kalarak, gündüzü gecesi olmadan, pandemi, hastalik demeden ülkemizin refaha kavusmasi, vatandaslarimizin huzur ve mutlulugu için verdigim emek, çaba, çalisma; bireysel hirslarini her seyden önde tutan kisilerce yok edilmek istenmektedir. Basina yansiyan; bana, yasa disi yollarla yapilmaya çalisilan bu kirli kumpasin muhataplariyla yargi önünde elbette hesaplasacagiz. Konunun yargiya intikal etmesi sebebiyle sürecin saglikli islemesi, canimdan çok sevdigim partimin iktidar yolundayken yipratilmamasi ve görevde bulunan yol arkadaslarima zarar gelmemesi için kan degisiminin yararli olacagi inanciyla ilçe baskanligi görevimden istifa ediyorum. Bizim için önemli olan makam, mevki, koltuk degil! Ben yine her zaman partimin ve ülkemin hizmetkari olacagim. Aldigim bu kararin partimiz ve tüm yol arkadaslarim için hayirli olmasini diliyorum.”
Kaynak: İHA