Baskan Özen, Güven Tazeledi

Alti Nokta Körler Dernegi Aydin Subesi’nde genel kurul heyecani yasandi. Tek adayli gidilen baskanlik seçimlerinde ise mevcut Baskan Bayram Özen, yeniden baskan seçilerek güven tazeledi.

Baskan Özen, Güven Tazeledi


Alti Nokta Körler Dernegi Aydin Subesi, 6. Olagan Genel Kurul Toplantisi’ni gerçeklestirdi. Divan Kurulu’nun belirlenmesi ile baslayan toplantida Alti Nokta Körler Dernegi Genel Baskani Fermani Kurtel, Alti Nokta Körler Dernegi Afyon Sube Baskani Hakan Erdogan, Büsra Tekin ve Elif Tugluer Akinci divan üyeligine seçildi. Yogun bir katilimin oldugu kurulda mevcut baskan Bayram Özen, yeniden aday gösterildi. Tek adayli gidilen baskanlik seçimlerde Özen, delegelerin oylarinin tamamini alarak yeniden güven tazeledi.

Dernek olarak hiçbir zaman pes etmediklerini ifade eden Alti Nokta Körler Dernegi Aydin Sube Baskani Bayram Özen, “Yillar önce sehrimizde yaktigimiz kivilcim, yürüdügümüz sapa yollarda bir mesale oldu. Bu zamana kadar pek çok engelle karsilastik, zor günler atlattik. Ama hiçbir zaman pes etmedik ve hep birlikte böyle yillari geride biraktik. Biz, yürümeye devam ederken asla arkasina bakmayanlardaniz ama geride de kimseyi birakmayanlardaniz da. Bu zorlu mücadelemizde bizlere destekleriyle zoru kolay kilan dostlarimiza, kamu kurum ve kuruluslarin yöneticilerine tesekkür ederim. Her zaman oldugu gibi bugün de görme engelli arkadaslarimizi genel kurula getirilmesini saglayan ve her zaman bizlere destekleriyle güç veren ‘Engellilerin Annesi’ Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na ve teveccüh göstererek beni tekrardan göreve getiren delegelerimize tesekkür ederim” dedi.



Seçimlerin tamamlanmasinin ardindan yeniden baskan seçilen Özen’in yeni yönetim listesi, Bayram Özen, Özgür Olçay, Güray Özkan, Cumhur Kiliç, Eray Yüksel isimlerinden olustu.

Yogun katilimin oldugu kurula Alti Nokta Körler Dernegi Genel Baskani, Engelliler Konfederasyonu Baskani Avukat Fermani Kurtel, Alti Nokta Körler Dernegi Afyon Sube Baskani Hakan Erdogan, Alti Nokta Körler Dernegi Kütahya Sube Baskani Ismail Baris ile görme engelliler ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA