Sisli'de Kumar Oynanan Is Yerine Polis Baskini

Sisli’de kumar oynanan is yerine baskin yapan polis ekipleri, 1 adet rulet örtüsü serili büyük masa, kumar oyunundan temin edildigi degerlendirilen 200 TL para, çok sayida degisik renklerde oyun pulu ele geçirdi. Bir kisi adliyeye sevk edilirken, 2 sahsa ise idari para cezasi uygulandi.

Sisli'de Kumar Oynanan Is Yerine Polis Baskini
Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri, dün saat 00.05 siralarinda Sisli ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde 4 süpheli sahsin ikiserli olarak ellerinde beyaz bir kilif tasidiklarinin görülmesi üzerine, sahislari durdurdu. Kiliflarinda yapilan kontrolde; 1 adet rulet kafasi, 1 adet rulet masasi, 2 adet rulet topu ele geçirildi. Yapilan arastirmalarda süphelilerin kumar malzemelerini ayni cadde üzerinde bulunan M.G. isimli sahsa ait isyerinden çikarttiklari belirlendi. Çalismalarin devaminda bahse konu isyerindeki kontrollerde ise 2 kisinin kumar oynadigi görüldü.

Adreste yapilan incelemelerde; 1 adet rulet örtüsü serili büyük masa, kumar oyunundan temin edildigi degerlendirilen 200 TL para, çok sayida degisik renklerde oyun pulu ele geçirildi. Konu ile ilgili M.G. hakkinda “Kumar Oynanmasi için Yer ve Imkan Saglama” suçundan adli islem yapilirken, 2 sahis hakkinda ise Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddesi geregince idari para cezasi uygulandi.
Kaynak: İHA