Baskan Pekyatirmaci Sanat Akademisinde Derse Katildi

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, güz dönemi egitimlerine baslayan Selçuklu Sanat Akademisi’n ziyaret ederek derslere katildi.

Baskan Pekyatirmaci Sanat Akademisinde Derse Katildi
Selçuklu Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Selçuklu Sanat Akademisi projesi ile vatandaslarin kendilerini gelistirebilmeleri adina çalismalarini sürdürüyor. Tiyatro, diksiyon, baglama, kanun egitimleri veren akademide güz dönemi egitimleri basladi.

Tamamen ücretsiz olan egitimlere katilanlar istedikleri alanda egitimler alarak kendilerini gelistiriyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, egitim siniflarini ziyaret ederek derslere katildi.

Egitimcilerden verilen egitimler hakkinda bilgi alan Baskan Pekyatirmaci, kursiyerlerle de kisa süreli sohbet etti. Baskan Pekyatirmaci, farkli meslek grubunda insanlarin bir araya gelerek egitim almasindan da duydugu memnuniyeti dile getirdi.

“Her yastan ve her kesimden kursiyerleri görmek memnun etti”

Selçuklu Sanat Akademisi’nde egitimlerin amacina ulastigini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci; “Ben burada verilen egitimlerden dolayi mutluyum. Gezdigimiz her sinifta farkli meslek gruplarindan gelen arkadaslari görmek beni memnun etti. Bizim arzuladigimiz sahne bu. Her yas grubundan, her meslek kolundan, her egitim seviyesinden kendini ifade etmek anlaminda ve kendini gelistirmek anlaminda buradan rahat bir sekilde istifade edebilmesini istiyoruz. Hocalarimiz burada verilecek egitim konusunda en büyük katkiyi sagliyorlar. Arkadaslarimiz da buranin ortamin düzeni ve projenin yürütülmesi sürecini takip ediyorlar. Katildiginiz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA