Saruhanli'ya 'Halk Bahçesi' Yapilacak

Manisa’nin Saruhanli ilçesine 43 dönümlük arazi üzerine Saruhanli Belediyesi tarafindan “halk bahçesi” yapilacak.

Saruhanli'ya 'Halk Bahçesi' Yapilacak
Saruhanli Belediye Baskani Zeki Bilgin, Alibeyli ile Bedeller mahallesi arasinda kalan ve mülkiyeti Saruhanli Belediyesi ait olan 43 dönümlük ormanlik alani mesire alanina dönüstüreceklerinin müjdesini verdi. Söz konusu alanda incelemelerde bulunan Baskan Bilgin, gazetecilere yaptigi açiklamada, ilçe halkinin yillardir hayalini kurdugu mesire alani ve gölet projesinin yakinda gerçege dönüsecegini ifade etti.

Alibeyli mahallesinde yer alan 43 dönümlük ormanlik alani mesire alanina dönüstüreceklerini dile getiren Bilgin, projenin hayata geçmesiyle Saruhanli’nin en büyük eksiklerinden birinin tamamlanmis olacagini dile getirerek "Saruhanlili hemserilerimiz basta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen vatandaslarimiza hizmet verecek tam donanimli bir piknik alani insa edecegiz. Bu alani "Halkin Bahçesi" yapacagiz. Saruhanlimizda böyle alanlar yok, dolayisiyla ilçe halki piknik ve buna benzer sosyal faaliyet için farkli ilçelere gitmek zorunda kaliyor. Hayata geçirecegimiz bu yatirim ile halkimizi kendi ilçe sinirlarimizda bu imkani saglamis olacagiz" dedi.

Mesire alaninda piknik masalari, gölet, bisiklet ve yürüyüs yollari, eglence ve aktivite alanlari, restoran, kafe ve bungalov evleri insa edeceklerini belirten Bilgin, gelecek yil çalismalarina baslayacaklari yatirimin hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA