Oryantiring Heyecani Mamak'ta Yasandi

Mamak Belediyesi tarafindan düzenlenen oryantiring yarismasina yüzlerce katilimci birincilik için kiyasiya yaristi. Beser kisilik takimlar halinde yarisan gençler Kartaltepe Park’inda ayak basmadik yer birakmadi.

Oryantiring Heyecani Mamak'ta Yasandi
Mamak Belediyesi tarafindan düzenlenen oryantiring yarismasina yüzlerce katilimci birincilik için kiyasiya yaristi. Beser kisilik takimlar halinde yarisan gençler Kartaltepe Park’inda ayak basmadik yer birakmadi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik izleyenlere de keyifli anlar yasatti. Etkinlige Mamak Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Dügmeci ve Mamak Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Özel katildi.

Yarismanin sonunda dereceye giren ögrencilere ödülleri Mamak Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Dügmeci takdim etti.

Baskan Yardimcisi Mehmet Dügmeci: "Önceligimiz gençlerimiz

Çocuklarin hem fiziksel hem de zihinsel gelisimine dogrudan katkida bulunan bu tip grup çalismalarini Mamak’in her noktasinda yayginlastiracaklarini ifade eden Mamak Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Dügmeci, "Gençlerimizi hem yeni spor dallariyla bulusturuyor hem de onlarin birliktelik duygusunu bu tür etkinliklerle pekistiriyoruz. Böylelikle saglikli bir ortamda bir araya getirdigimiz gençlerimiz kötü aliskanliklardan da uzak duruyor" dedi.

Kaynak: İHA