'Çocuklar Benim Kirmizi Çizgim'

Ses sanatçisi ve sunucu Dila Tezemir, kendisini en çok mutlu eden seyin çocuk gülümsemesi oldugunu belirterek; “Çocuklar benim kirmizi çizgim” dedi.

'Çocuklar Benim Kirmizi Çizgim'
Ses sanatçisi ve sunucu Dila Tezemir, çocuklar için gönüllü olarak yürüttügü sosyal sorumluluk projeleri hakkinda açiklamalarda bulundu. Tezemir, ‘Ufukta Umut Var’ adli Youtube programiyla çok sayida çocugun hayallerini gerçeklestirmis olmanin kendisini en mutlu eden sey oldugunu söyledi.

Sosyal sorumluluk projelerinin kendisini çok heyecanlandirdigini anlatan Tezemir; “Hayatim boyunca çocuklar benim kirmizi çizgim oldu ve en çok beni mutlu eden sey onlarin gülümsemesi, bu nedenle ekran disinda da yaptigim seyi daha çok insana ulasabilmek ve yardimlasmayi arttirmak adina yapilmasi gerektigini düsündüm” diye konustu.

‘Ufukta Umut Var’ projesinin nasil dogdugunu anlatan Tezemir; “Her çocugun mutlak surette bir odasi olmasi yönünde bir hayali vardir. Kiminin ailesi imkanlari dogrultusunda bu hayali gerçeklestirir, kimi çocugunun hayal kurmasina izin vermeden bu isi halleder ama bir de madalyonun diger tarafinda olan çocuklar var, iste biz o noktada devreye giriyoruz. Onlarin kurduklari hayali gerçeklestirip onlara kendilerine ait oda hazirliyoruz. Ayrica durumlarina göre de varsa baska ihtiyaçlari onlari gideriyoruz, bunu bazen ekrana yansitiyoruz bazen de yansitmiyoruz” seklinde konustu.

Çocuk gülerse dünyanin güldügünü söyleyen Tezemir; “Hedefim zaten çok açik, çocuklar gülerse dünya güler, ben de bunun için ne gerekiyorsa yapmaya çalisiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA