Sakarya'dan Kisa Kisa

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasi (SATSO) isitma, sogutma ve mekanik tesisat sektör temsilcilerinin olusturdugu 7. Meslek Komitesi, ISK-SODEX Istanbul 2021'e (Uluslararasi Isitma, Sogutma, Klima, Havalandirma, Yalitim, Pompa, Vana, Tesisat, Su Aritma, Yangin, Günes Enerjisi Sistemi Fuari) katildi.

SATSO'dan yapilan açiklamaya göre, Komite Baskani Hayrettin Uçkaç öncülügünde komite üyeleri ve sektör temsilcilerinin istirak ettigi organizasyonda, heyet tesisat sektörüne yönelik yenilikler, günümüz ve gelecek teknolojileri hakkinda bilgi aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Uçkaç, ISK-SODEX Istanbul 2021'in isitma, sogutma, klima, havalandirma gibi sektörün bütününe hitap eden, tüm bilesenlerini içeren kapsamli bir fuar oldugunu belirterek, "Fuarda kendimizi gelistirme, sektördeki en son yenilik ve gelismeleri yakindan tanima, is baglantilari kurma ve gelistirme firsatimiz oldu. 7. Meslek Komitesi ve sektörümüz temsilcileri ile burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sakarya'da tesisat sektörünün her gün daha iyiye gitmesi için bu gibi fuarlara katilmaya, çalismaya devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

- Yüce, TEKNOFEST???????'te basarili olan ögrencilere bilgisayar hediye etti

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, hayata geçirdikleri mobil uygulamayla makaminda agirladigi TEKNOFEST'te basari elde eden ögrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti.

Yüce, Teknofest'te Turizm Teknolojileri Yazilim alaninda kentin tanitimina katki saglayacak sosyal medya özellikli seyahatname platformuyla begeni toplayan Adapazari Anadolu Imam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ögrencileri Ibrahim Sait Akarçesme, Faruk Öztürk, Utku Altintas'i tebrik etti.

Takimin danismani Ayhan Yagiz'a da ögrencilere gösterdikleri ilgiden dolayi tesekkür eden Yüce, ülkenin ve milletin gelecegine en iyi sekilde katki saglayacaklarini inandigi gençlere desteklerinin her zaman artarak sürecegini ifade etti.

Kaynak: AA