Davete Katilmayan Amatörler Valiyi Kizdirdi

Sivas Valisi Salih Ayhan , Amatör Spor Haftasi nedeniyle düzenlenen programa katilmayan amatör spor kulüplerine sitem etti.

Davete Katilmayan Amatörler Valiyi Kizdirdi
Sivas’ta Amatör Spor Haftasi dolayisiyla Gençlik ve Spor Il Müdürlügünce spor branslari tanitim programi düzenlendi.

Programa Sivas Valisi Salih Ayhan, Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç, bazi il protokol üyeleri ve sporcular katildi.

Program ilk olarak kortej yürüyüsü ile basladi.

Millet Bahçesi önünde toplanan katilimcilar Inönü Bulvari üzerinden Kongre Müzesi bahçesine kadar yürüdü. Yürüyüsün son bulmasiyla Saygi Durusu ve Istiklal Marsi okundu.

“Sakin gelip de bana aglamasinlar’’

Burada konusan Vali Salih Ayhan, katilim göstermeyen amatör kulüp sporcularina sitem ederek, “Sporcularimiza arkadaslarimiza bir etkinlik yaptik. Bunu bu sekilde söyleyelim. Spor kulüpleri sakin gelip de bana aglamasinlar. Su eksigimiz var bu eksigimiz var diye aglamasinlar. Böyle bir program yapip da o kulüp buraya gelmiyorsa demek ki hiçbir ihtiyaçlari yok. Hiçbir sikintilari yok. Amatör spor haftasi ve bu branslarin tanitimi için farkindalik olusturmak için geldiysek kulüp temsilcilerini de burada görmek en dogal hakkim’’ dedi.

Protokol konusmalarinin ardindan halk oyunlari oynanip sporcular tarafindan Wushu, Tekvando ve Sayokan gibi spor braslarinin gösterisi yapildi. Ulusal ve Uluslararasi müsabakalarda basarili olan sporcular Vali Salih Ayhan tarafindan ödüllendirildi.
Kaynak: İHA