Sisli'de Alacak Verecek Cinayeti

Sisli’de Klima tamirciligi yapan Sami Çay’i evinin önünde alacak verecek meselesi yüzünden vurarak öldüren sahis yakalandi. Süpheli sevk edildigi mahkemece tutuklandi.

Sisli'de Alacak Verecek Cinayeti
Olay, 2 Ekim sabah 07.00 siralarinda Sisli Kustepe Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, Klima tamirciligi yapan Sami Çay, evinden çiktigi sirada yanina yaklasan bir araç içerisinden kursunlandi. Sahislar olay yerinden kaçarken çevredekiler durumu 112 ekiplerine bildirdi. Sami Çay’in olay yerinde hayatini kaybettigi ögrenilirken, polis ekipleri konuyla ilgili çalisma baslatti. Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, o esnada orada bulunan bir vatandasin ifadesini aldi. Tanigin verdigi ifadede, bir aracin içinden 35 -40 yaslarinda birinin indigini daha sonra birkaç el ates edip arabaya tekrar binerek geri hizlica uzaklastigini söyledigi ögrenildi.

Zongultak’ta yakalandilar

Cinayet Büro Amirligi ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarini incelemeye alarak görgü taniginin verdigi plakanin pesine düstü. Ekipler, yapmis oldugu çalismada aracin Zonguldak Eregli’den kiralanmis bir araç oldugunu tespit etti. Eregli’ye giden Polis ekipleri orada yapilan çalismalarda süpheliler Cemal Ü. ve Metin U. Saklandiklari yerden yakalayarak gözaltina aldi.

Öte yandan Cemal Ü. Emniyetteki ifadesinde Sami Çay’dan alacaklari oldugu için olayi gerçeklestirdigini ileri sürüldü. Sahis, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA