AK Parti'den Malatya'da Üye Seferberligi

Malaty Soykan Yeni Cami önündeki meydanda kurulan stantta AK Parti’ye üye kaydi yapilmaya baslandi.

AK Parti'den Malatya'da Üye Seferberligi
Soykan Yeni Cami önnde kurulan ve Ak Nokta olarak isimlendirilen stant ve araçlarda vatandaslarin AK Parti’ye üye kayit islemlerine baslandi. Meydanda AK Parti Il Teskilati yöneticileri tarafindan gerçeklestirilen üye kayit islemlerinin 5 gün sürecegi ögrenildi.

AK Parti Il Baskani Ihsan Koca, üye kaydi programinda yaptigi konusmada, “Bugün il teskilat mensuplarimiz ile birlikte teskilat çalismalarimiz kapsaminda yeni camii meydanindayiz. Yaklasik üç aydir hummali bir sekilde devam eden yeni üye kayit çalismalarimiza sehrimizin en merkezi noktalarindan biri olan Yeni Cami meydaninda devam ediyoruz. Yaklasik bes gün boyunca burada bulunacak olan AK NOKTA araçlarimiz ve görevli teskilat mensuplarimiz partimize, ailemize katilmak isteyen hemserilerimizin kayitlarini gerçeklestireceklerdir” dedi.



“Iktidar olmanin muktedir olmanin yolu gönüllere girmektir”

AK Parti’nin 20 yildir Türkiye’ye büyük hizmetler veren ifade eden Baskan Koca, "AK Parti hükümetleri bir yandan ülkemizin büyümesi ve güçlenmesi için önemli adimlar atarken, diger yandan da AK Parti teskilatlari olarak bizler, AK Parti ailesinin daha fazla büyümesi için gece gündüz demeden bütün mensuplarimiz ile gayretle çalismaya devam ediyoruz. Birileri gibi sadece sosyal medyadan algi operasyonlari yapmiyoruz. Birileri gibi sonu olmayacak hezeyanlara ve hülyalara kapilmiyoruz. Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in bizlere ögrettigi teskilatçilikta kapi kapi, fert fert her yürege dokunarak, her derdi dinleyerek, her hüznü paylasarak, her mutlulugu birebir yasayarak siyaset yapma tarzi ve ahlaki vardir. Ak kadrolarin , gelecek kadrolarina birakacagi en büyük miras bu tarz ve ahlakin nesilden nesille aktarilmasidir. Iktidar olmanin muktedir olmanin yolu gönüllere girmektir. Onunda yolunu biliyoruz. Gönüllere girmeye devam edecegiz. Bugünde bunun için buradayiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA