Saglikli Yasam Için Yürüdüler

Dünya Yürüyüs günü kapsaminda Denizli’de düzenlenen etkinlige 7’de 70’e onlarca sporsever, 12 kilometre yol boyunca dogada yürüyüs yapti.

Saglikli Yasam Için Yürüdüler
Yapilan çesitli fiziksel aktivitelerle hem salgina karsi bagisiklik sistemini güçlendirmek ruhsal ve bedensel olarak güçlü amaci ile “4 Ekim Dünya Yürüyüs Günü” ülkenin ve dünyanin dört bir yaninda etkinlikler düzenlendi.

Her yil 3-4 Ekim tarihleri arasinda dünyanin birçok noktasinda düzenlenen Dünya yürüyüs günü kapsaminda Denizli’de bir grup spor severler tarafindan doga da yürüyüs etkinligi yapildi. Etkinlige spora gönül veren 7’de 70’e onlarca sporsever katildi.

Etkinlike kosu ve spor egzersiz hareketleri yapildi. Etkinlik Çameli ilçesine ait Kolak Gölüne dogru 12 kilometre yol yürüyüsü sonrasi son buldu.

“Spor için bir araya geldik”

Denizli’de bulunan bir grup sporseverlerin düzenledigi etkinlige katilan Özlem Gücenmez, yürüyüs hakkinda açiklamalarda bulundu. Gücenmez, her yil “Dünya Yürüyüsü Günü” için toplanarak spor etkinleri düzenlediklerini ifade etti.

Gücenmez, “Her yil özel etkinlerle bugünü kütlüyoruz. Bugünün bizim için yeri ayir. Çünkü yürüyüs yapmak insanlari ruhunu ve bedenini rahatlatiyor. Spor için bir araya geldik. Spor insanlarin vazgeçilmez bir parçasi haline geldi. Bizlerde arkadaslarimizla beraber toplandik. Bugüne özel olarak yürüyüsü yaptik. Çok eglendik ve güzel zaman geçirdik. Çok fazla katilim da oldu. Bu etkinlige katilimin fazla olmasi bizi çok mutlu etti. Etkinligimize küçük kardeslerimizden, yasli vatandaslarimiza varincaya kadar genis yas grubunda katilimlar oldu. Saglikli yasam için sahip oldugumuz he yeri geziyoruz” dedi.

Kaynak: İHA