MHP Heyetinden ETSO'ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nin koordinasyonunda düzenlenen bir toplanti için Erzurum’a gelen MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin, beraberindeki heyetle Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi’ni (ETSO) ziyaret etti.

MHP Heyetinden ETSO'ya Ziyaret
MHP Igdir Milletvekili Yasar Karadag, Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Adem Yurdagül ve Idris Aydin, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Cemil Yavuz Aksu, MHP Il Baskani Naim Karatas ve Il Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ETSO’ya gelen Genel Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Aydin, gündeme iliskin düsüncelerini dile getirdi ve partisinin çalismalari hakkinda bilgi verdi. Il ziyaretlerinde sivil toplum kuruluslarinin temsilcileriyle istisare etmeye azami özen gösterdiklerini belirten Prof. Dr. Aydin, toplumun farkli kesimlerinin talep ve beklentilerini ilk agizdan dinlemenin, objektif çözümlere odaklanmaya zemin olusturdugunu söyledi.



Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik de, pandemi döneminde istihdam ve üretimin can damari KOBI’lerin, yatirimcinin ve ticaret erbabinin yasadigi sorunlari ve bu sorunlarin çözümü için yürüttükleri çalismalari anlatti. Yeni bir kapanma döneminin etkilerinin daha agir olabilecegine dikkati çeken Baskan Yücelik, Kovit-19’un ekonomiyi, üretimi ve istihdami daha fazla etkilememesi için herkesin üzerine düseni yapmak zorunda oldugunu vurguladi.
Kaynak: İHA