Ordu'da Haluk Levent Rüzgari

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan Cumhuriyet Bayrami kutlamalari kapsaminda düzenlenen konserde, ünlü sanatçi Haluk Levent, unutulmaz bir gece yasatti.

Ordu'da Haluk Levent Rüzgari


Altinordu Belediyesi, Cumhuriyet’in kurulusunun 98’inci yili kutlama etkinlikleri kapsaminda düzenledigi etkinliklere ek olarak Ordulu vatandaslari konserle bulusturdu. 19 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen konserde, yaklasik 30 bin kisi saatler öncesinde alani doldurdu. Yakin illerden de katilimin oldugu konserde ünlü rockçi Haluk Levent, sevilen sarkilarini Ordulular için söyledi.

Konsere katilanlarin da kimi zaman cep telefonu isiklarini yakarak sarkilara eslik etmesi ise görsel sölen olusturdu.

Vatandaslar, sevilen sanatçi Haluk Levent’i Ordu’da görmekten dolayi mutlu olduklarini dile getirerek, ilk kez böylesine kalabalik bir konsere eslik ettiklerini söyledi.

Vatandaslar, özellikle pandemi sürecinde böylesi organizasyonlara özlem duyduklarini ifade ederek, Altinordu Belediyesi’ne tesekkür etti.

Konserde, Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, Haluk Levent’e tesekkür ederek, çiçek takdim etti, sanatçi Levent ise Ordu’da böylesine bir kalabalik karsisinda konsere çikmaktan dolayi mutlulugunu dile getirdi.
Kaynak: İHA