Muharrem Ince'yi Islatan Saskinlik

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Ordu’da partisinin Il Baskanligi ile Altinordu Ilçe Baskanligi binasinin açilis programina katildi. Açilis sonrasi cadde üzerinde müzik çalan çocuklarin yanina oturan Ince, bankin islak oldugunu anlayinca saskinlik yasadi.

Muharrem Ince'yi Islatan Saskinlik


Vatandaslarla okey oynadi: "Kumarda kaybeden siyasette kazanir"

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, partisinin Il Baskanligi ve Altinordu Ilçe Baskanligi hizmet binalarinin açilis programina katildi.

Açilis programi sonrasi, beraberinde partililer ve vatandaslar ile beraber esnaf ziyaretine çikan Ince, ilk olarak sokakta Asik Veysel’in ‘Uzun Ince Bir Yoldayim’ türküsünü söyleyen ögrencilere eslik etti, sonrasinda ise bir kiraathanede oyun oynayan vatandaslarin masasina oturdu. Burada vatandaslar ile bir müddet okey oynayan Genel Baskan Ince, oyunu kaybedince ise "Kumarda kaybeden siyasette kazanir" ifadelerine yer verdi.

Esnaf gezisi esnasinda bir çay ocaginda çay içen Ince, burada basin mensuplarina yaptigi açiklamada, memleket hareketine basladiklarindan bu yana bu Ordu’ya üç kez geldiklerini ifade etti.

Ordu’yu yakindan takip ettiklerini ifade den Ince, “Insallah burada birinci parti olacagiz, onun için var gücümüzle çalisacagiz” dedi.

Genel Baskan Ince, Sirri Pasa Caddesi üzerinde enstrüman çalan iki çocugun arasina oturmak istedi. Çocuklarin yanina oturan Ince, bankin islak oldugunu anlayinca saskinlik yasayarak, "Orasi islakmis, suyun içinde oturduk" diyerek tebessüm etti. Enstrüman çalan çocuklara bir miktar para veren Ince, esnaf ziyaretlerinin ardindan Ordu’dan ayrildi.
Kaynak: İHA