Jeff Bezos Bodrum'dan Ayrilmiyor

Dünyanin en pahali ve en lüks yatlarindan biri olan ’Flying Fox’ ile Bodrum’a gelen dünyanin sayili zenginlerinden Amozon’un sahibi Jeff Bezos tatiline devam ediyor.

Jeff Bezos Bodrum'dan Ayrilmiyor
Geçtigimiz hafta Bodrum Kumbahçe açiklarina demir atan ’Flying Fox’ isimli milyon dolarlik yat bir süre Bodrum açiklarinda kaldiktan sonra Bodrum’un koylarini teker teker gezdi. Daha sonra Gökova Körfezi’ne giden lüks yatta dünyanin sayili zenginlerinden olan Jeff Bezos’un oldugu iddia edildi. Mavi yolculuga çikan Jeff Bezos ’Flying Fox’ isimli ultra lüks yatiyla tekrar Bodrum’a geldi. Yalikavak açiklarina demir atan yat vatandaslar tarafindan da ilgi odagi oldu.

Günlügü 600 bin Euro

Bir Alman firmasina ait olan ve günlük kirasinin 600 bin Euro oldugu ögrenilen ’Flying Fox’ adli ultra lüks yatin degeri ise 100 milyon dolarin üzerinde. Cayman Adalari bayrakli 136 metre uzunlugundaki yatin üzerinde bulunan 10 milyon dolarlik helikopter ise dikkatlerden kaçmadi. 2 helikopter pisti olan 5 katli ultra lüks yatin içerisi ise mini bir sarayi andiriyor. Içerisinde 10 VIP salon, 1 ana süit bulunan yatta, 22 kisi konaklayabiliyor. Lüks yatta, sinema salonu, yüzme havuzlari, restoran, SPA salonu, spor salonu, sauna, hamam ve 2 eglence salonu da bulunuyor. Cennet koyuna demir atan ve arka kisminda bulunan su sporlari malzemeleri denize çikartilan yatin içerisinde kimlerin oldugu ise merak konusu oldu.

Geçtigimiz yil dünyanin en zengin is adami olarak gösterilen Jeff Bezos tatil için ’Flying Fox’ isimli süper lüks yatla Ege ve Akdeniz kiyilarini gezmisti. Yaklasik 1 ay boyunca Bodrum basta olmak üzere Marmaris, Fethiye, Datça ve Gökova’yi gezen Jeff Bezos Bodrum’a hayran kalmisti.
Kaynak: İHA