Hava Durumu Nasil Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün üç günlük hava tahmin raporuna göre hava sicakliklari yurt genelinde artacak ve mevsim normalleri civarinda seyredecek.

Hava Durumu Nasil Olacak?
Marmara Bölgesi’nde hava parçali bulutlu. Pazar günü Istanbul-Kocaeli dolaylarinda saganak yagis bekleniyor. Pazartesi ise bölge genelinde bulutlu bir gökyüzü olacak.

Ege Bölgesi’nin kiyi kesimlerinde çok bulutu bir hava var, yer yer saganak yagis bekleniyor. Iç kesimlerindeyse gökyüzü parçali bulutlu. Sicaklik Izmir’de 25, Afyon’da 17 derece.

Bati Akdeniz’de gök gürültülü saganak yagis bekleniyor. Bölgenin diger kesimlerinde hava kapali. Pazar günü de durum benzer sekilde. Pazartesi ise yagis bölge geneline yayiliyor.

Iç Anadolu Bölgesi’nde hava parçali, çok bulutlu. Pazar günü bölgeye yagis geliyor, pazartesi günü bölge genelinde görülmesi bekleniyor.

Karadeniz Bölgesi’nde kapali, sisli-puslu bir hava var. Bölgenin dogu kesimlerinde saganak yagis da bekleniyor. Pazar, pazartesi ise yagis sadece bati kesimlerde olacak.

Dogu Anadolu Bölgesi de yagisli. Bölgenin kuzeyinde bu yagislar karla karisik yagmura dönebilir. Pazar pazartesi bölge genelinde yagis saganak olarak devam edecek.

Güneydogu Anadolu Bölgesi de önümüzdeki üç günlük dönemde saganak yagisli. Sicaklik Gaziantep’te 18, Sanliurfa’da 22 derece.
Kaynak: İHA