Hasta Çocugun Yardim Kumbarasini Çaldi

Çekmeköy’de bir markete giren süpheli kadin, kasa önünde duran ve mahalledeki vatandaslarin 1 yasindaki hasta bir çocuk için yardim topladigi kumbarayi çaldi. Pes dedirten hirsizlik ani, saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Hasta Çocugun Yardim Kumbarasini Çaldi
Olay, Çekmeköy’de geçtigimiz cumartesi günü saat 18.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete müsteri gibi giris yapan süpheli sahis, market sahibinin kasadan ayrilarak diger müsterilerle ilgilendigi sirada kasaya yanasarak, tezgah üzerinde bulunan yardim kutusunu çantasina atti. Sahis, mahallelinin 1 yasindaki bir bebegin tedavi masraflarinin karsilanmasi için markete koydugu kumbarayi çalarak kayiplara karisti.

“Insanlik bu seviyeye düstü mü?”

Yasanan hirsizlik olayi sonrasi konusan mahalle sakinlerinden Yeliz Mengü Kaya, ”Mahallemizde yasayan bir ailemizin hasta çocugu var. Bizler de yardim amaçli markete kumbara koymustuk. Maalesef bu kumbara market sahibinin diger müsterilerle ilgilendigi sirada bir baska kisi tarafindan çalindi. Kumbarada biriken parayi almak için geldigimizde çalindigini ögrendik. Insanlik bu seviyeye mi düstü? Diyecek baska bir sözüm de yok. Çocugun ailesi de olayi duyunca çok sasirdi ve üzüldüler. Bu konuda insanlarimizin biraz daha duyarli olmalarini istiyorum” diye konustu.

Markete giren kadinin, mahallelinin 1 yasindaki hasta bir çocuga yardim toplamak için koydugu kumbarayi çaldigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA