Çaldigi Kablolari Evine Indirirken Yakalandi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde Antalya Su ve Atiksu Idaresi (ASAT) tesisinden çaldigi kablolari, ticari taksi ile Çeltikçi Mahallesindeki evine götüren U.A., kablolari indirirken yakalandi. JASAT ve Merkez Karakolu ekipleri, 20 metre antikron bakir kablo, 10 metre ince antikron bakir kablo, 15 kilogram bakir serit, 15 kilogram soyulmus bakir kablo ve 2 adet çelik makas ele geçirdi.

Çaldigi Kablolari Evine Indirirken Yakalandi
Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT’a ait Ulukapi Mahallesi Bardaklar mevkiinde bulunan su terfi istasyonundan kablo çalan bir kisinin kiraladigi taksi ile kablolari götürdügünü belirleyen Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi dedektifleri JASAT ve Merkez Jandarma Karakolu’na bagli ekipler, sahsi yakalamak için çalisma baslatti. Manavgat Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde gerçeklestirilen operasyonda, U.A. isimli sahsin kablolari taksi ile götürdügü Çeltikçi Mahallesindeki evinde kablolari taksiden indirirken yakaladi. Ev girisinde ve evde yapilan aramalarda, 20 metre 75 kilogram kalin antikron bakir kablo, 10 metre 10 kilogram ince antikron bakir kablo, 15 kilogram bakir serit, 15 kilogram soyulmus bakir kablo ile bu kablolari kesmek için kullanilan 2 adet çelik makas ele geçirildi.

Piyasa degeri 45 bin TL oldugu belirlenen malzemeler ele geçirilirken, U.A. isimli sahis gözaltina alindi. U.A.’nin jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecegi bildirildi.

Kaynak: İHA