'Baja Troia Turkey 2021' Sürüyor

Yarisçilar Bayramiç'teki Yassibag Göleti yakinlarinda izleyicilere büyük heyecan yasatti.

Istanbul Off-Road Kulübü (ISOFF) tarafindan düzenlenen "Baja Troia Turkey 2021"e katilan yarisçilar, Bayramiç ilçesindeki parkurda izleyicilere büyük heyecan yasatti.

Uluslararasi off-road yaris serisi "East European Tout Terrain Series"in Türkiye ayagi olan yarista katilimcilar Bayramiç'teki Yassibag Göleti yakinlarindaki parkura çikti.

Ralli kategorisinde 40, raid kategorisinde ise 10 olmak üzere toplam 50 aracin 800 kilometreyi askin yol katedecegi yarista pilotlar virajlarda tüm performanslarini sergilerken izleyicilerde yüksek motor sesleri esliginde keyifli dakikalar geçirdi.

4x4 araçlar ve UTV'lerin yüksek hizli performanslarini sergiledigi yarislarda Italya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Sirbistan ve Macaristan'dan gelen ekiplerin yani sira Türkiye'den de off-road bransinin önde gelen isimleri yer aliyor.

Yarisçilar bugünkü etabin tamamlanmasinin ardindan Mehmet Akif Ersoy yili dolayisi ile Bayramiç ilçe merkezindeki Mehmet Akif Ersoy Müzesi ve Üreten Kadinlar Pazarini ziyaret edecek.

Yarislar, yarinki etap ile son bulacak.
Kaynak: AA