Roket Takimi Görücüye Çikti

Dünyanin en büyük Havacilik, Uzak ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) gelecek yil Samsun’da yapilacaginin açiklanmasinin ardindan Samsun Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tanitim çalismalarina basladi.

Roket Takimi Görücüye Çikti
Baykar Savunma Teknik Müdürü, T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Selçuk Bayraktar’in TEKNOFEST 2022’nin Samsun’da yapilacagini açiklamasi tüm sehirde büyük memnuniyetle karsilanirken, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü festivalin tanitimi için simdiden kollari sivadi. TEKNOFEST’in Kurtulus Mücadelesi’nin baslangiç sehri Samsun’da düzenlenecek olmasi nedeniyle sehrin belirli noktalarinda tanitim çalismalarina baslayan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, ilk etkinligini Atakum ilçesindeki Yesilyurt Alisveris Merkezi’nde (AVM) gerçeklestirdi. Müdürlük, festivalde roket yarismasinda orta irtifa kategorisinde Türkiye sampiyonu olan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Atakum Gençlik Merkezi Tanyeli Roket Takimi için bir tanitim standi açti.

Kasapoglu: “Vakit kaybetmek yok”

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Samsun Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Kasapoglu, "TEKNOFEST’in Milli Mücadele’nin ilk adim sehri Samsun’un ev sahipliginde düzenlenecek olmasinin gururunu yasiyoruz. Bunun için hiç vakit kaybetmeden çalismalarimiza basladik. Ilk olarak sehrin belirli yerlerinde tanitim stantlari açiyoruz. Yesilyurt AVM’de açtigimiz ve sampiyon Roket Takimi üyelerimizin roketlerini sergiledigimiz standimiza ilk günden büyük ilgi gösterilmesi, hepimizi son derece mutlu etti" dedi.

Kasapoglu, standa ilgi gösterilmesinin Samsunlularin TEKNOFEST heyecanini simdiden yasadiginin göstergesi oldugunu belirterek, "Yesilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak’a TEKNOFEST 2022’nin tanitimi için verdigi destege ayrica tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA