Manyas'ta Ögrencilere Yurt Telasi

Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesinde akademik yilin açilisi öncesi ögrencileri barinma telasi sardi. Manyas Meslek Yüksek Okulunda ögrenim görecek gençler aileleri ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu Kiz Ögrenci Yurdu önünde kayit islemlerin gerçeklestirmek için kuyruklar olusturdu.

Manyas'ta Ögrencilere Yurt Telasi
300 ögrenci kapasiteli Kiz Ögrenci Yurdu dolarken, erkek ögrenciler için ise ilçe de 160 kisilik dört adet özel ögrenci pansiyonu, kiz ögrenciler için yine 43 ögrenci kapasiteli iki adet özel ögrenci pansiyonu bulunuyor. Yine ögrenciler için Manyas Ögretmenevinde Kaymakamlik talimatiyla 20 ögrenci için geçici olarak yatak ayrildigi açiklandi.

Manyas Kaymakami Koray Çelik, Cumartesi ve Pazar günü Kaymakamligin açik tutuldugunu, kendisi de dahil olmak üzere Ilçe Jandarma Komutani Ütgm. Mevlüd Tas, Emniyet Amirligi, Yazi Isleri Müdürü Kadir Demiröz, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Kudret Egen ve Kaymakamlik personelinin sürekli olarak hafta sonunda ögrencileri beklediklerini söyledi.

Kaymakam Çelik, hiç bir ögrencimiz kesinlikle magduriyet yasamayacaktir, imkanlarimiz ögrencilerimiz için kullandirilacaktir. Bu açidan aksaklik yasanmamasi için sürekli denetimler de bulunuyorum” dedi.

Manyas Meslek Yüksek Okulunda yarin baslayacak olan yeni akademik yilda bin 500’e yakin ögrencinin egitim görecegi açiklandi.
Kaynak: İHA