Fatsa'da Off-Road Yarislari Nefes Kesti

Karadeniz Off Road (KOK) Kupasi 2. Ayak Yarisi Ordu’nun Fatsa ilçesinde özel olarak hazirlanan parkurda gerçeklesti.

Fatsa'da Off-Road Yarislari Nefes Kesti
Organizasyonunu Fatsa Off Road Spor Kulübü ile Fatsa Belediyesinin yaptigi KOK 2. Ayak Yarismasi’nda pilotlarin dereceye girmek için yaptigi heyecanli hareketler yarislara gelenlere heyecan dolu anlar yasatti.

Fatsa Limani karsisinda start alan Karadeniz Mahalli Off-Road Kupasi 2. Ayak Yarisi kiyasiya mücadelenin yani sira heyecan dolu anlarin yasamasina neden oldu.

Fatsa Off Road Kulübü Baskani Üzeyir Erdogan, “Yarislara katilim gerçekten çok güzel. Birçok ilden yarismacilari Fatsa’da konuk ettik. Heyecanli dakikalar yasandi yarismalarda. Bizler de farkli illerde düzenlenen yarislara katiliyoruz. Parkurumuzu özel hazirladik ve gerçekten araçlar burada çok zorlandilar. Türkiye birincileri yarismalara katildilar ve katilim bizleri çok memnun etti. Seyircilerin katilimi bizleri memnun etti. Bundan sonra her yil bu etkinlikleri gerçeklestirecegiz” diye konustu.

Farkli illerden KOK yarislarina katilan yarismacilar da Fatsa’da gerçeklesen etkinliklerde heyecanli dakikalar yasadiklarini ifade etti.

Kaynak: İHA