Sarköy'de Ihtiyaç Sahiplerine Yardim

Tekirdag’in Sarköy ilçesinde görev yapan din görevlileri, veren el ile alan el arasinda köprü vazifesi görerek, hayirseverlerin gönderdigi yardimlari ihtiyaç sahiplerine ulastirdi.

Sarköy'de Ihtiyaç Sahiplerine Yardim
Sarköy ilçesinde ikamet eden muhtaç ailelere, yetim ve öksüzlere, fakir ve düskünlere hayirseverler tarafindan yapilan yardimlar, din görevlileri tarafindan ulastiriliyor. Yardim çalismalari hakkinda bilgi veren Haci Ahmet Tevfik Parlakyildiz Camii Müezzini Ibrahim Yilmaz, “Muhtaç ailelere, yetim ve öksüzlere, fakir ve düskünlere sahip çikip yardim etmek, mahallemize, çevremize, kapi komsumuza bakarak onlarin kimsesi olmak ve ihtiyaçlarini karsilamak gerekiyor. Hayirseverlerimizin destegiyle din görevlileri olarak görev mahallimizde bulunan ihtiyaç sahibi, yetim ve öksüz, kimsesiz, yardima muhtaç kimselere ‘veren el ile alan el’ arasinda köprü vazifesi görerek destek olmaya çalisiyoruz” dedi.

Sarköy Müftülügü Gençlik Koordinatörü Yasar Özen ise, “Rabbim hayirsever kardeslerimizden razi olsun. Bu iyilik hareketine katilmaya herkesi davet ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA