THY'nin Edremit'e Kisinda Uçuslari Devam Edecek

AK Parti Balikesir Milletvekili Çelik, THY’nin Edremit-Ankara kis tarifesinde kaldirilan seferlerin bu yil devam edecegi müjdesini verdi.

THY'nin Edremit'e Kisinda Uçuslari Devam Edecek
Çelik, “Bilindigi üzere, THY’nin uyguladigi Kis Tarifesi uyarinca, Edremit-Ankara uçuslari kaldiriliyordu. THY ve Anadolu Jet nezdinde yaptigimiz görüsmeler neticesinde, 15 Kasim 2021 tarihinden itibaren Pazartesi ve Persembe günleri; Edremit’ten Ankara’ya saat 17:55 ve Ankara’dan Edremit’e saat 16:00 kalkisli uçuslar kis sezonu tarifesine alinmistir. Özellikle pandemi döneminde Körfez Bölgesi’nde 2. konutlarin sürekli kullanilir hale gelmesi ve seyahatlerin artmasi nedeni ile önemli bir ihtiyaca cevap verecegini düsünüyorum.” dedi.

Belirtmek istedigi bir hususun bulundugunu belirten Çelik, “Bu uçuslarin açilmasi kadar, tarifelerin devami ve uçuslarin aksamamasi için, uçaklarin doluluk oranlari da önem arz etmektedir. Yani bu hizmete sahip çikacak olan bizleriz. Halkimizin bu konuda hassasiyet göstermesi bekleniyor. Sehrimizin ve bölgemizin önemli bir ihtiyacina cevap veren ve kis dönemi Edremit- Ankara uçuslarini takvimlerine ekleyen THY Yönetim Kurulu Baskani Ilker Ayci ve Anadolu Jet Yönetim Kurulu Baskani Said Samil Karakas’a tesekkür ediyorum.”diye konustu.

Kaynak: İHA