MGTC'de Basin Konusuldu

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Türkiye Gazeteciler Federasyonu genel seçiminde Baskan Yardimciligi görevine getirilen Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti(MGTC) Baskani Mehmet Aydin’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

MGTC'de Basin Konusuldu
MGTC Baskani Mehmet Aydin, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Biz bu göreve geldik. Basinin sorunu çok. Dün çok çalisiyorduk. Bugün daha çok çalisacagiz. Basinin sorunlari biraz da kendi içinde olan bir sey. Biz sorunlari biraz siyasete, yönetenlere atiyoruz. Ama biraz aynaya kendimiz bakmamiz lazim. Kendi sorunlarimizi önce içimizde çözmemiz lazim. Bundan sonra daha çok çalisacagiz. Gazetecilerin sorunlariyla çözüm aramaya mücadele edecegiz” seklinde konustu.

Basinin her alanda oldugunu ve yasatilmasi gerektigini ifade eden Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Basin bizim basinimiz. Her yönüyle her asamada, her noktada basindan etkilenmemek, basindan uzak kalmak mümkün degil. Basin elbette olmali, yasatilmali. Burada kime sorumluluk düsüyorsa sorumlulugu yerine getirmeli. Elbette her kurumun kendi içinde ve disinda problemleri vardir. Insanin oldugu yerde muhakkak problem söz konusudur. Önemli olan bu problemleri uygun bir zaman ve zeminde çözmek. Basinimizin yapmis oldugu çalismalardan ötürü kendilerine tesekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte biz basinimizla beraber Malatya’mizin bölgemizin, ilçemizin gelismesi noktasinda bizlere ne düsüyorsa biz hazir ve naziriz” diye konustu.

Kaynak: İHA