Diyadin'de Bisiklet Turu Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari kapsaminda Diyadin Kaymakami Belediye Baskan Vekili Alper Balci, ögrenciler ve vatandaslarla birlikte pedal çevirdi.

Diyadin'de Bisiklet Turu Düzenlendi
Diyadin Kaymakamligi Ilçe Millî Egitim Müdürlügü tarafindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda bisiklet turu düzenlendi.

Etkinlik için Ilçe Milli Egitim Müdürlügü bahçesinde bir araya gelen bisiklet severler, Kaymakam Alper Balci ile birlikte bisiklet turu attilar. Katilimcilara sanli Türk bayragimizin dagitilmasinin ardindan Ilçe Milli Egitim Müdürlügü bahçesinden baslayan bisiklet turu ilçe merkezinde devam edip tekrar Ilçe Milli Egitim Müdürlügü bahçesinde son buldu.

Kaymakam Balci, Cumhuriyetin 98. yilini kutlayarak, "29 Ekim Cumhuriyet Bayrami münasebetiyle ögrencilerimizin, ögretmenlerimizin, kurum amirlerimizin ve vatandaslarimizin katilimiyla bir bisiklet turu düzenledik. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, basta olmak üzere tüm sehitlerimize bize bu güzel Cumhuriyeti armagan ettikleri için hepsine yürekten tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA