Baskan Özlü, Bakan Yardimcisini Agirladi

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, bir dizi ziyarette bulunmak için Düzce’ye gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardimcisi Nurettin Nebati’yi makaminda agirlayarak yapilan proje ve çalismalari anlatti.

Baskan Özlü, Bakan Yardimcisini Agirladi
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Hazine ve Maliye Bakan Yardimcisi Nurettin Nebati’yi makaminda agirladi. Düzceli Is adamlari ve esnaflarla bulusmak için Düzce’ye gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardimcisi Nurettin Nebati, ziyaretlerinin ardindan Baskan Özlü ile bir araya geldi. Hazine ve Maliye Bakan Yardimcisi Nurettin Nebati, esnaf ziyaretlerinden memnun kaldigini, Düzcelilerin Baskan Özlü ve belediyeye güvendigini ifade etti.

Nebati, yapilan çalismalarin anlatilmasi gerektigini kaydederek, “Birçok yatirimi gerçeklestirdik ve insanlarimiz hizmetine sunduk. Halkla iliskilere daha çok vermemiz ve yaptiklarimizi anlatmamiz gerekiyor” diye konustu.



Özlü “Yaptik, yapmaya devam edecegiz”

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, göreve geldiklerinde ilk olarak mali açidan zor durumda olan Düzce Belediyesini ayaga kaldirmak için mali disiplini sagladiklarinin altini çizdi. 2019 yilindan bu yana her yil arti bakiyeye geçtiklerini kaydeden Baskan Özlü, “Belediye olarak mali açidan çok iyi degildik. Ilk olarak bu sorunu mali disiplinle çözdük. Borçlarimizi yapilandirdik ve artik mali açidan artiya geçen bir yapimiz olustu. Bunun yaninda Kati Atik Bertaraf Tesisi, Tibbi Atik Tesisi, Toplu Tasima, Kent Estetigi gibi projelerimizi hayata geçirdik. 100’e yakin projemiz var. Yapacagiz degil, yaptik, yapiyoruz diyoruz” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA