Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde ulasim kontrollü saglaniyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Ankara-Kirikkale yolunun 2-6. kilometrelerinde üstyapi yenileme ve yol genisletme çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Izmir-Turgutlu yolunun 13-15. kilometrelerinde altgeçit yapim çalismasi sebebiyle ulasima servis yolundan izin veriliyor.

Kesan-Gelibolu yolunun 36-41. kilometrelerinde otoyol yapim çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Silifke-İçel yolunun 30. kilometresinde Karayar Tüneli'nde bakim onarim çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü gerçeklestiriliyor.

Kayseri-Nigde yolunun 36-43. kilometrelerinde yapim ve üstyapi yenileme çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-6. kilometrelerinde yapim çalismalari dolayisiyla Izmir-Ankara istikameti trafige kapatilarak ulasim diger istikametten iki yönlü saglaniyor.

Tosya-Osmancik yolunun 3-5. kilometrelerinde kavsak yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Artvin-Erzurum yolunun 5-38. kilometrelerinde yol sevi temizlik ve çelik ag uygulama çalismalari sebebiyle 08.00-18.00 saatlerinde ulasim tek seritten kontrollü devam ediyor.

Agri-Cumaçay yolunun 34-36. ve Akseki-Manavgat yolunun 0-12. kilometrelerinde yapim çalismalari dolayisiyla söz konusu kesimlerde ulasim kontrollü sürdürülüyor.

Kaynak: AA