Kirkagaç'ta Yollar Tamamlaniyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Kirkagaç ilçesinde yapilan yol yapim çalismalarini yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldi.

Kirkagaç'ta Yollar Tamamlaniyor
Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri, il genelindeki yol yapim çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Kirkagaç ilçesinde devam eden yol yapim çalismalarini Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu yerinde inceledi. Öztozlu’ya incelemesinde, Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya eslik ederken, Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirkagaç Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Tahsin Arslan, Kirkagaç MHP Ilçe Baskani Halil Bogaz, Kirkagaç MHP Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kiykaç ve ilgili mahalle muhtarlari da yer aldi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, yaptigi incelemesi sirasinda yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirkagaç Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Tahsin Arslan yapilan çalismalar hakkinda verdigi bilgilerde, “Ilçemizde bu sene Demirtas Mahallesi’nin baglisi Dagdelen, Taspinar Mahalleleri vardi. Bunlar bu sene asfalt oldu. Vatandaslarimiz ve muhtarlarimiz memnun. Bostanci Mahallesi’nde bir yolumuz daha birinci kat olarak yapildi. Isiklar Mahallesi’nin Istanbul yolu arasindaki 3 kilometrelik yolumuz yapildi. Ikinci kat olarak da Yagmurlu ve Küçükyaya, Musahoca, Öveçli Mahalleleri yollari yapildi. Vatandaslarimiz, muhtarlarimiz memnun. Bizlerde gerçeklestirdigimiz için memnunuz. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e verdigi desteklerden dolayi çok tesekkür ederiz” dedi.

Kirkagaç MHP Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kiykaç, “Öncelikle Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve ekibine asfalt çalismalarindan dolayi sonsuz tesekkürlerimizi iletiyoruz. Yapilan program kapsaminda asfalt çalismalarimiz sikintisiz ve sorunsuz devam etmektedir. Muhtarlarimiz da burada Cengiz Ergün baskana olan tesekkürlerini ilettiler. Her yil yapilan program kapsaminda yollarimizin genisletilmesi ve yol çalismalari etap etap devam etmektedir. Yapilan çalismalardan dolayi vatandaslarimiz ve muhtarlarimiz adina çalismalarindan dolayi Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

MHP Kirkagaç Ilçe Baskani Halil Bogaz, “Büyüksehir Belediyesi olarak mahallelerimize yapilan yollardan gayet memnunuz. Muhtarlarimiz ve teskilat olarak bizler de memnunuz. Bu sene 25 kilometre yolumuz yapildi ve yapilmaya devam ediyor. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e ve personellerine hepsine ayri ayri tesekkür ediyoruz, büyüksehir olarak durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA