MEB, '29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Liseliler Arasi Çevrim Içi Bilgi Yarismasi' Düzenleyecek

Milli Egitim Bakanligi (MEB) Ortaögretim Genel Müdürlügü, "29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Liseliler Arasi Çevrim Içi Bilgi Yarismasi" düzenleyecek.

Genel müdürlügün internet sitesinde yer alan açiklamada, milli birlik ve beraberligin, toplumsal dayanismanin üst düzeye çiktigi milli bayramlarin coskusunu yasatmak, devlet, vatan, millet, bayrak ve Cumhuriyet sevgisini güçlendirmek, Milli Mücadele, istiklal ve istikbal bilincini ögrencilerde saglikli bir sekilde olusturmak amaciyla "29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Liseliler Arasi Çevrim Içi Bilgi Yarismasi" düzenlenecegi bildirildi.

Cumhuriyetin 98. kurulus yil dönümü dolayisiyla düzenlenen yarismaya basvurularin basladigi ve 29 Ekim'de saat 14.00'te yapilacak yarisma saatine 15 dakika kalana kadar devam edecegi kaydedildi.

Ögrencilerin "ogm.eba.gov.tr/yarisma" adresi üzerinden basvurabilecegi yarismada dereceye gireceklerden birinciye fotograf makinesi ve plaket, ikinciye bisiklet ve plaket, üçüncüye ise akilli saat ve plaket hediye edilecegi belirtildi.

Kaynak: AA