Karabük'ten Kisa Kisa

PTT'nin 181. kurulus yil dönümü dolayisiyla Karabük'te çesitli etkinlikler düzenlendi.

PTT Karabük Basmüdürü Sükrü Elmas, PTT Karabük Merkez Müdürlügüne gelerek 181. numarayi alan kisiye hediye takdim etti.

Etkinlikler kapsaminda Basmüdür Elmas ve sube müdürlerinden olusan heyet, Vali Fuat Gürel'e makaminda ziyarette bulundu.

- Gelecegin asçilari Safranbolu'da yetisiyor

Safranbolu Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, okul ziyaretleri kapsaminda Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek Içecek Hizmetleri alaninda egitim-ögretim gören ögrencileri uygulama mutfaginda ziyaret etti.

Gümüs, yaptigi açiklamada, meslek liseleri ögrencilerinin bir taraftan akademik yönden egitim-ögretim alirken diger taraftan da hayata ve meslege hazirlanma, bir meslek sahibi olmak için uygulamali egitim gördügünü bildirdi.

Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek Içecek Hizmetleri alaninda da gelecegin master seflerinin yetistigini belirten Gümüs, "Ögrencilerimiz hem Anadolu mutfagimizin essiz lezzetlerini hem de dünya mutfaginin çesitli tatlarini ögretmenleri rehberliginde uygulamali olarak ögreniyorlar." ifadelerini kullandi.

- KBÜ'de ögrenci kulüpleri tanitim günleri düzenlendi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi tarafindan organize edilen Kulüp Tanitim Günleri basladi.

Üniversiteden yapilan açiklamada, kulüp ve topluluklarin açilan stantlarda üniversiteye yeni kayit yaptiran ögrencilere kulüplerin faaliyetleri hakkinda bilgi vererek yeni üye kaydi gerçeklestirdigi bildirildi.

Kulüp Tanitim Günlerine, KBÜ Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi bünyesinde çalismalar yürüten bilim, sanat, kültür, spor gibi alanlarda 42 kulüp katildi.

- KÜ Rektörü Topal'dan KBÜ Rektörü Polat'a ziyaret

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'i ziyaret etti.

Ziyarette akademik konular basta olmak üzere iki üniversite arasinda is birligi konulari görüsüldü.

- KARDERFED Baskani Akay'dan KBÜ Rektörü Polat'a ziyaret

Karabük Dernekler Federasyonu (KARDERFED) Baskani Cevdet Akay, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'i makaminda ziyaret etti.

Akay, ziyarette, Rektör Polat'i Istanbul Yenikapi'da düzenlenecek olan "Karabük Tanitim Günlerine" davet etti.

- Çelik Kentin Yürekli Çocuklarindan Rektör Polat'a ziyaret

Çelik Kentin Yürekli Çocuklari projesi kapsaminda Kartaltepe Ilkögretim Okulunda ögrenim gören 22 ögrenci, ögretmenleriyle birlikte Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'i ziyaret etti.

Kaynak: AA